Kakaós csiga
Hozzávalók:
Tészta:
- 250 Szafi Free univerzális liszt
- 280 ml tiszított víz
-3 g paleo sütőpor
- 5 g parajdi só
- 10 g citromlé
-30 g eririt
Töltelék:
- 200 ml kókusztejszín
- 2 púpos ek kakaópor (10-12%-os)
- eritrit
Elkészítés:
1. A tészta hozzaválóit keverjük össze és fedjük le konyharuhával.
2. Pihentessük 10 percet és melegítsük elő a sütőt 165 fokra.
3. Keverjük össze a töltelék hozzávalóit.
4. Nyújtsuk ki a tésztát olyan nagyra, amilyen nagyra csak tudjuk.
5. Kenjünk meg a töltékkel, tekerjük fel, vágjuk 1,5 cm vastag karikákra és tegyük sütőpapíros tepsibe.
6. 30-35 perc alatt süssük készre.