Paleo padlizsános-csokis brownie
Hozzávalók:
- 1 db padlizsán
- 160+110 g étcsoki (paleo, 70%-os, eritrittel)
- 6 csapott tk eritrit
- 3 db tojás
- 95 g darabolt, hántolt mandula
- 30 g kakaópor (22-24%-os)
- 1 csipet tiszta só (99,6%-os)
Elkészítés:
1. A padlizsánt mossuk meg, vágjuk le a szárát és forró sütőben süssük puhára.
2. Majd hámozzuk meg és Kitchen Aidben "turmixoljuk" össze a nagyobb mennyiségű csokival és az eritrittel.
3. A tojást mossuk meg, tegyük Kitchen Aidbe és verjük fel, adjuk hozzá a mandulát, a kakaóport és a sót.
4. Majd ez utóbbi keverékhez adjuk a padlizsános részt és keverjük el benne az apróra tört kevesebb csokit.
5. Előmelegített gázsütőben (legkisebb hőfok) sütőpapíros tepsiben 30 perc alatt süssük készre.