Neked sütöttem

Neked sütöttem

Vöröslencsés marhafasírt (glutén-, tojás- és tejmentes)

2024. június 27. - nekedsutottem

Vöröslencsés marhafasírt

 

Hozzávalók:

- 4 db wagyu hamburgerhús

- 250 g vöröslencse

- parajdi só

- curry

- 3 db babérlevél

- 2 ek sörélesztőpehely

 - fél csomag Fűszerész fasírt fűszerkeverék

- mangalica zsír

Elkészítés:

1. A lencsét egy éjszakára áztassuk hideg vízbe.

2. A lencsét főzzük meg sóval, curryval és babérral.

3. A lencsét szűrjük le és keverjük össze a hússal, fűszerkeverékkel és sörélesztőpehellyel.

4. Egy tepsit kenünk ki vékonyan zsírral, a húst turmixoljuk össze.

5. Öntsük a húst a tálba és 180 fokra előmelegített sütőben süssük aranybarnára.

(Tehetünk bele tojást és akkor nem morzsálódik, amikor vágjuk).

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr5418436529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása