Neked sütöttem

Neked sütöttem

Csicseriborós-csokis keksz (glutén-, tej- és cukormentes)

2024. január 12. - nekedsutottem

Csicseriborsós-csokis keksz

 

Hozzávalók:

- 2 konzerv csicseriborsó (csicseriborsó, víz)

- 250 g földimogyorókrém (100% földimogyoró)

- 165 g vegyes méz

- 90 g gluténmentes zabpehely

- 100 g eritrit

- 1 késhegynyi vanília

- 8 g foszfátmentes sütőpor

- 8 g szódabikarbóna

- 200 g paleo étcsoki (70%-os)

Elkészítés:

1. A borsót szűrjük, mossuk és a mogyorókrémmel összeturmixoljuk.

2. Hozzáadunk mindent a csoki kivételével.

3. A csokit apróra vágjuk és a masszához keverjük.

4. 2 tepsit sütőpapírral bélelünk és fagyigombóc méretű golyókat formázunk a masszából.

5. Kicsit lenyomkodjuk és 180 fokon 20 percig sütjük.

Eredeti ötlet: Street Kitchen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr3918301473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása