Paleo paradicsomos lasagnés hús édesburgonyával
Hozzávalók:
- édesburgonya
- kókuszolaj
- 500 ml paradicsompüré (100% paradicsom)
- kakukkfű
- 1 szál sárgarépa
- 1 szál gyökér
- 1 db gomba
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- őrölt fekete bors
- oregánó
- 1 db paradicsom
- víz
- 200 g marhalábszár
Elkészítés:
1. A hagymát pirítsuk üvegesre kókuszolajon, majd adjuk hozzá a zúzott fokhagymát.
2. Öntsük fel kevés vízzel, jöhet hozzá a pucolt, mosott, karikákra vágott répa és gyökér.
3. Ha megpuhult, adjuk hozzá a darált húst és a fűszereket, sót.
4. 10 perc párolás után adjuk hozzá a kockákra vágott, hámozott paradicsomot és gombát.
5. Ha minden megpuhult, öntsük fel a pürével és főzzük készre.
6. A krumplit hámozzuk, mossuk meg és vágjuk vékony karikákra.
7. Forró kókuszolajban süssük ki.