Neked sütöttem

Neked sütöttem

Paleo csőben sült kelbimbó kolbásszal (liszt-, cukor-, laktózmentes)

2017. november 30. - nekedsutottem

Paleo csőben sült kelbimbó kolbásszal   Hozzávalók: - 900 g fagyasztott kelbimbó - 1 tk tiszta só - víz - 1 tk kókuszolaj - fél szál kolbász (cukormentes) - 250 ml Cocomas - 3 ek parmezán Elkészítés: 1. Tegyük fel a vizet főni a sóval, ha felforrt, öntsük bele a bimbókat, főzzük al…

Tovább

Paleo diós-rumos rétes (liszt-, cukor-, laktózmentes)

Paleo rumos-diós rétes   Hozzávalók: Rétes: - 75 g Szafi paleo palacsinta liszt - 2 csipet só - 8 g kókuszolaj + - 2 db tojás - 170 g víz Töltelék: - 27 dkg paleo diós hókifli töltelék Elkészítés: 1. Turmixoljuk le a tészta hozzávalóit és pihentessük 15 percet. 2. Egy 25*35 cm-es…

Tovább

Paleo kenyérlángos (liszt-, cukor-, laktózmentes)

Paleo kenyérlángos   Hozzávalók: Tészta: - 200 g Szafi paleo lángos liszt - 3 db tojás - 5 g tiszta só - 3 g szódabikarbóna - 20 g fehérborecet - 80 g víz - 30 g kókuszolaj Feltét: - Cocomas - 1 fej fokhagyma - 1 kisebb fej lilahagma - 6 szem koktálparadicsom - 10 dkg kolbász - pár…

Tovább

Paleo gesztenyés tekercs (liszt-, cukor-, laktózmentes)

Paleo gesztenyés tekercs   Hozzávalók: Barna réteg: - 15 dkg aszalt szilva (cukormentes) - 60 g forró víz - 15 ek kókuszreszelék Habos réteg: - 20 dkg főtt gesztenye - 200 ml Cocomas - 2 ek poreritrit - 2 púpos tk útifűmaghéj Máz: - 10 dkg étcsokoládé (70%-os, paleo) Elkészítés: 1. A…

Tovább

Paleo kakaós keksz (liszt-, cukor-, laktózmentes)

Paleo kakaós keksz   Hozzávalók: - 1 db nagy banán - 1 púpos ek kakaópor (22-24%-os) - 2 ek eritrit - 3 darálásnyi mandulabél - 3 púpos tk zsírtalanított kókuszliszt - 1 kisebb marék mazsola Elkészítés: 1. A banánt törjük össze, adjuk hozzá a darált mandulát, eritiritet, kakaóport,…

Tovább

Tojáskrém (liszt-, cukor-, laktózmentes)

Tojáskrém   Hozzávalók: - 6 db tojás - 10 dkg vaj (83%-os, laktózmentes) - tiszta só - őrölt fekete bors - 1 tk magos dijoni mustár Elkészítés: 1. A tojásokat mossuk meg, tegyük fel főni erősen sós vízbe, főzzük keményre (forrástól számított 10 perc). 2. Öblítsük le hideg vízzel, hagyjuk…

Tovább
süti beállítások módosítása