Paleo gesztenyés tekercs
Hozzávalók:
Barna réteg:
- 15 dkg aszalt szilva (cukormentes)
- 60 g forró víz
- 15 ek kókuszreszelék
Habos réteg:
- 20 dkg főtt gesztenye
- 200 ml Cocomas
- 2 ek poreritrit
- 2 púpos tk útifűmaghéj
Máz:
- 10 dkg étcsokoládé (70%-os, paleo)
Elkészítés:
1. A szilvát forrázzuk le, turmixoljuk és keverjük homogénre a kókusszal.
2. Turmixoljuk le a gesztenyét a tejszínnel és a cukorral. Keverjük el benne az útifűmaghéjat.
3. Egy sütőpapíron terítsük el a barna réteget (kb. 15*10 cm-es téglalap) és kenjük rá a habos réteget.
4. Tekerjük fel, tegyük őzgerinc formába és mehet a mélyhűtőbe.
5. 2-3 óra fagyasztás után öntsük le olvasztott csokival.