Neked sütöttem

Neked sütöttem

Paleo diós hókifli (liszt-, cukor-, laktózmentes)

2017. november 03. - nekedsutottem

Paleo diós hókifli

 

Hozzávalók:

Tészta:

- 160 g (meleg) sült sütőtökpüré

- 100 g forró víz

- 80 g Cocomas

- 230 g Szafi paleo édes liszt

Töltelék:

- 2 ek eritrit

- 16 dkg darált dió

- 1 tk fahéj

- baracklekvár

- 10 g rumaroma

Szórás:

- 3 ek poreritrit

Elkészítés:

1. A tészta hozzávalóit turmixoljuk össze, a liszttel gyúrjuk homogénre. Pihentessük 15 percet.

2. Szilikonos deszkán nyújtsuk ki (a nyújtófát esetleg kókuszolajjal kenjük meg, ha nagyon ragad) a tésztát és sörös korsó szájával szúrjunk ki 40 db kört.

3. A lekvárt forrósítsuk fel az eritrittel és keverjük el benne a diót, fahéjat, aromát.

4. Egy tk-nyi mennyiséget tegyünk a lapokra és tekerjük fel kifli formára.

5. Előmelegített sütőben 180-200 fokon süssük fél órát (gáz, legkisebbtől 1-2-vel nagyobb, folyamatosan figyelni), majd forgassuk eritritbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr7813164440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása