Paleo epres csokitorta
Hozzávalók:
Alj:
- 100 g datolya (mag nélkül, cukormentes)
- 60 g víz
- 6 ek lenmag
- 1 ek kakaópor (22-24%-os)
Lekvár:
- 150 g eper
Krém:
- 200 ml Cocomas
- 100 g étcsokoládé (70%-os, paleo)
Elkészítés:
1. A datolyát turmixoljuk le a vízzel és keverjük össze a kakaóporral.
2. Daráljuk le a lenmagot, keverjük a datolyához.
3. Egy 18 cm átmérőjű tortaformát béleljünk ki sütőpapírral és nyomkodjuk bele az alapot.
4. Az eperből főzzünk dzsemet és öntsük az alapra.
5. A Cocomast forraljuk fel, keverjük el benne a csokit.
6. Öntsük a csokis részt az eperrel és tegyük hűtőbe.