Nutella-Oreo torta
Hozzávalók:
Alj:
- 185 g Oreo keksz
- 30 g vaj (83%-os)
Krém:
- 250 g mascarpone (82%-os)
- 1 ek Nutella
Díszítés:
- 3 kocka étcsokoládé (cukormentes, 70%-os)
- 3 db Oreo keksz
- 1 tk Nutella
Elkészítés:
1. A kekszet daráljuk le és gyúrjuk egybe a vajjal.
2. A mascarponét keverjük ki a Nutellával.
3. Egy 175 mm átmérőjű kapcsos tortaformát béleljünk ki sütőpapírral, a kekszes alapot nyomkodjuk bele.
4. Tegyük a mélyhűtőbe 30 percre, majd kenjük rá a krémet és mehet a hűtőbe 5-6 órára.
5. Tálalás előtt díszítsük félbe vágott keksszel, csurgassuk rá a Nutellát és a vízgőz fölött olvasztott étcsokit.