Sós földimogyorós brownie
Hozzávalók:
- fél cup reszelt alma
- 2/3 cup mogyorókrém (100% földimogyoró)
- 1/3 cup bio vegyes méz
- 2 ek kókuszvirágcukor
- 1/3 cup nyers kakaópor
- fél tk parajdi só
- 1 tk szódabikarbóna
- 1 késhegynyi őrölt Bourbon vanília
Krém:
- 1 cup reszelt alma
- fél cup kókuszolaj
- 3 ek bio vegyes méz
- fél cup nyers kakaópor
- 1 ek darált kókuszreszelék
Elkészítés:
1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
2. Egy 15*20 cm-es tepsit béleljünk ki sütőpapírral.
3. Keverjük homogénre az összetevőket.
4. 30 perc alatt süssük készre.
5. Keverjük össze a krém hozzávalóit.
6. Ha kihűlt a brownie, kenjük rá a krémet.