Neked sütöttem

Neked sütöttem

Vegán répasaláta (cukor- és gluténmentes)

2022. október 30. - nekedsutottem

Vegán répasaláta

 

Hozzávalók:

- 2 szál répa

- 3 fej hónapos retek

- fél fej lialhagyma

- 2 pohár natúr kókuszjoghurt

- parajdi só

- bio őrölt feketebors

- 1 tk paleo mustár

Elkészítés:

1. A répát hámozzuk, mossuk meg.

2. A retek szárait vágjuk le, mossuk meg.

3. A lilahagymát pucoljuk meg, mossuk meg.

4> A répát reszeljük le nagylukú reszelőn, a retket vágjuk vékony körökre és a lialhagymát vágjuk finomra.

5. Tegyük egy tálba a zöldséget, sózzuk  borsozzuk, öntsük le a joghurttal és a mustárral.

(Negyed citrom levével lehet ízesíteni.)

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr5517966448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása