Oreo golyók
Hozzávalók:
- 75 g barna rizsliszt
- 40 g köles
- 40 g tápióka gyöngy
-14 g útifűmaghéj
- 4 g foszfátmentes sütőpor
- 20 g Nick's forró csoki italpor + 2 ek
- 4 púpos ek eritrit
- 1 ek bio almaecet
- 2 dl víz
Összeállításhoz:
- 10 dkg paleo étcsokoládé
- 25 dkg növényi (cukormentes) mascarpone
Bevonás:
- 20 dkg paleo étcsoki/fehércsoki
Elkészítés:
1. A kölest és tápiókat daráljuk le. Szitájuk át.
2. Keverjük össze a száraz és a nedves hozzávalókat külön-külön.
3. A piskóta hozzávalóit keverjük össze és sütőpapíros tepsiben 25 perc alatt süssük készre (180 fokra előmelegített sütő).
4. Ha kihűlt a piskóta, tépkedjük szét.
5. Az összeállításhoz szükséges csokit vízgőz felett olvasszuk meg.
6. Keverjük a csokit és a mascarponét a piskótához.
7. Kicsi golyókat formázzunk belőle és vízgőz felett olvasztott csokiba mártsuk.
8. Sütőpapírra tegyük a kész golyókat, tegyük a mélyhűtőbe dermedni.