Szuzi és Tekergő spagetti
Hozzávalók:
Húsgolyók:
- 500 g darált sertéshús
- 1 csokor petrezselyem
- fél csomag Fűszerész fasírt fűszerkeverék
- 1 tk csemege fűszerpaprika
- 1 csipet rószaszín Himalya só
- kókuszolaj
Spagetti:
- 1 tk rózsaszín Himalaya só
- 0,5 l paradicosm passata (paradicsom, só)
- 1 tk Fűszerész bolognai fűszerkeverék
- tiszított víz
- 250 g rizsből készült spagetti (100% rizs)
Elkészítés:
1. A darált húst keverjük össze a fasírt fűszerkeverékkel, a fűszerpaprikával,a finomra vágott petrezselyemmel és a sóval.
2. Formázzunk belőle apró golyókat.
3. Kókuszolajjal megkent tepsibe tegyük a golyókat és kenjük el vékonyan kókuszolajjal.
4. Sütőben süssük készre.
5. Tegyünk fel egy lábasban tisztított vizet, ha gyöngyözik, keverjük el benne a sót és öntsük bele a tésztát.
6. Főzzünk készre, szűrjük le.
7. Egy serpenyőben forraljuk össze a spagettit a szósszal, a golyókkal és a bolognai fűszerkeverékkel.