Neked sütöttem

Neked sütöttem

Szuzi és Tekergő spagetti (glutén-, cukor-, tejmentes)

2020. október 23. - nekedsutottem

Szuzi és Tekergő spagetti

 

Hozzávalók:

Húsgolyók:

- 500 g darált sertéshús

- 1 csokor petrezselyem

- fél csomag Fűszerész fasírt fűszerkeverék

- 1 tk csemege fűszerpaprika

- 1 csipet rószaszín Himalya só

- kókuszolaj

Spagetti:

- 1 tk rózsaszín Himalaya só

- 0,5 l paradicosm passata (paradicsom, só)

- 1 tk Fűszerész bolognai fűszerkeverék

- tiszított víz

- 250 g rizsből készült spagetti (100% rizs)

Elkészítés:

1. A darált húst keverjük össze a fasírt fűszerkeverékkel, a fűszerpaprikával,a  finomra vágott petrezselyemmel és a sóval.

2. Formázzunk belőle apró golyókat.

3. Kókuszolajjal megkent tepsibe tegyük a golyókat és kenjük el vékonyan kókuszolajjal.

4. Sütőben süssük készre.

5. Tegyünk fel egy lábasban tisztított vizet, ha gyöngyözik, keverjük el benne a sót és öntsük bele a tésztát.

6. Főzzünk készre, szűrjük le.

7. Egy serpenyőben forraljuk össze a spagettit a szósszal, a golyókkal és a bolognai fűszerkeverékkel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr4916255336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása