Neked sütöttem

Neked sütöttem

Paleo csirkével töltött édesburgonya (liszt-, cukor-, laktózmentes)

2018. június 22. - nekedsutottem

Paleo csirkével töltött édesburgonya

 

Hozzávalók:

- 2 db paradicsom

- 1 szál sárgarépa

- 4 ág kakukkfű

- tiszta só (99,6%-os)

- őrölt fekete bors

- 4 ek mangalica zsír

- 4 nagyobb szem édesburgonya

- 1 nagy fej vöröshagyma

- fél csirkemellfilé

Elkészítés:

1. Az édeskrumplit mossuk meg és 35-40 perc alatt süssük meg (gázsütő legmagasabb hőfok).

2. Zsíron pirítsuk meg a finomra vágott vöröshagymát, jöhet hozzá a tisztított, karikákra vágott répa és egy kevés víz.

3. Fedő alatt pároljuk al dentére, adjuk hozzá a darált csirkét és pirítsuk meg.

4. A paradicsomokat vágjuk kockákra, adjuk a húshoz, sózzuk, borsozzuk és tépkedjük bele a kakukkfű leveleit.

5. Ha megpuhult a paradicsom, a krumplikat hosszában vágjuk félbe és kaparjuk ki a belsejüket (de maradjon alja és oldala is).

6. Keverjük össze a húsos töltelékkel és töltsük vissza a krumplikba.

7. Fél óra alatt (gázsütő legmagasabb hőfok) süssük készre.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr6314064951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása