Neked sütöttem

Neked sütöttem

Édesburgonyás főétel (liszt-, cukor-, laktózmentes)

2018. január 17. - nekedsutottem

Édesburgonyás főétel

 

Hozzávalók:

Mártás:

- 250 g natúr joghurt (0,1%-os, laktózmentes)

- 1 csokor petrezselyem

Köret:

- 1 kg édesburgonya

- 1 ek kókuszolaj

Feltét:

- 1 db gránátalma

- 6 db hónapos retek

- 10 dkg bacon (cukormentes)

- 1 doboz feta sajt (laktózmentes)

Elkészítés:

1. A bacont vágjuk 1*1 cm-es négyzetekre és süssük ki.

2. A gránátalmát vágjuk félbe és ütögessük ki a magjait.

3. A retket reszeljük vékony szeletekre.

4. A sajtot vágjuk 1*1 cm-es kockákra.

5. A krumplit vágjuk 2*2 cm-es kockákra, kenjük meg a bacon kisült zsírjával és olajozzunk be egy tepsit.

6. Szórjuk bele a krumplit és süssük puhára.

7. Kevejrük össze a bacont a gránátalmával, a retekkel és a sajttal.

8. A petrezselymet vágjuk finomra és szórjuk a joghurtba.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr3813584061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása