Neked sütöttem

Neked sütöttem

Paleo kacsacomb répa-cékla-lilahagyma körettel (liszt-, cukor-, laktózmentes)

2018. január 10. - nekedsutottem

Paleo kacsacomb répa-cékla-lilahagyma körettel

 

Hozzávalók:

- 4 db kacsacomb

- őrölt fekete bors

- tiszta só (99,6%-os)

- 6 szem cékla

- 4 szál répa

- 2 fej lilahagyma

Elkészítés:

1. A combokat megtisztítjuk, megmossuk és szárazra töröljük.

2. Beirdaljuk, majd száraz teflon serpenyőben (legmagasabb hőfokon) 2-2 percig sütjük mindkét oldalukat.

3. Egy nagy méretű tepsit kikenünk a kisült zsírral és beletesszük a combokat bőrös felükkel felfelé.

4. Alufóliával letakarva 3 órát sütjük a legkisebb hőfokon gázsütőben és negyed óránként locsoljuk a kisült zsírral.

5. Majd levesszük az alufóliát és 10-15 perc alatt ropogósra sütjük a bőrét.

6. A céklát megmossuk és sütőben al dentére sütjük. Ha kihűlt, hámozzuk, szeleteljük.

7. A répát és a hagymát pucoljuk, előbbit fél hengerekre, utóbbit nagyobb cikkekre vágjuk.

8. Kacsazsíron megpirítjuk szintén al dentére.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr2413565173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása