Neked sütöttem

Neked sütöttem

Hurka és kolbász édesburgonyával (liszt-, cukor-, laktózmentes)

2017. november 13. - nekedsutottem

Hurka és kolbász édesburgonyával

 

Hozzávalók:

- 2-2-2 db kisebb véres hurka-májas hurka-kolbász

- 1 kg édesburgonya

- 1 ek kacsazsír

Elkészítés:

1. Egy 25*35 cm-es tepsi kenjünk ki zsírral, a krumplit vágjuk fél cm vastag karikákra.

2. Terítsük el a krumplit a tepsiben, jöhet rá a 6 db hús és mindet szurkáljuk meg kicsit.

3. Fedjük be alufóliával és 180-200 fokos sütőben süssük addig, amíg a krumpli puha (de még nem szétesős) lesz.

4. Vegyük le az alufóliát és gázsütő legmagasabb fokozatán fejezzük be a sütést.

(Kínáljunk mellé kenyeret és tejfölös uborkasalátát.)

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr3713264267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása