Paleo diákcsemege rúd
Hozzávalók:
- 10 dkg dió
- 10 dkg mandula
- 5 dkg datolya (cukormentes)
- 5 dkg aszalt szilva (cukormentes)
- 5 dkg aszalt sárgabarack (cukormentes)
- 90 ml víz
- 2 ek kókusz
- 1 mk fahéj
- lenmag
- szezámmag
1. Törjük durvára a diót és a mandulát. Az aszalványokat áztassuk a vízbe.
2. Turmixoljuk le az aszalványokat (a vízzel) és adjuk hozzá a magvakat. Szórjuk meg kókusszal, fahéjjal és gyúrjuk homogénre.
3. Folpackra tegyük ki, formázzunk belőle 2-3 cm átmérőjű hengert, majd forgassuk lenmag és szezámmag keverékébe.
4. Tegyük hűtőbe pár órára, karikákra vágva tálaljuk.