Neked sütöttem

Neked sütöttem

Diós keksz (liszt-, cukor-, laktózmentes)

2017. augusztus 02. - nekedsutottem

Diós keksz

 

Hozzávalók:

Alj:

- 250 g durvára tört dió

- 50 g méz

- 1 tk fahéj

- 1 db tojás

- 1 csapott tk szódabikarbóna

Krém:

- 100 g magozott besztercei szilva

- 100 g magozott ringló szilva

- 1 ek méz

Elkészítés:

1. Keverjük össze az alj hozzávalóit és formázzunk belőle 16 db egyforma méretű golyót.

2. Főzzük össze a szilvákat a mézzel sűrű lekvárnak.

3. Melegítsük elő a gázsütőt a majdnem legkisebb fokozaton, majd sütőpapíros tepsire helyezzük a golyókat és nyomkodjunk mind közepébe egy lyukat, valamint lapogassuk le őket.

4. Töltsük meg lekvárral és mehet a sütőbe 20 percre.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr2812710974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása