Neked sütöttem

Neked sütöttem

Vegán borsófehérje pörkölt (glutén- és cukormentes)

2023. június 22. - nekedsutottem

Vegán borsófehérje pörkölt

 

Hozzávalók:

- 1 zacskó borsófehérje

- 2 fej vöröshagyma/1 csokor (lila) újhagyma

- 3 fej paradicsom

- 1 db kápia paprika

- 2 gerezd fokhagyma

- 1 ek füstölt fűszerpapirka (édes, magyar, első osztályú)

- Parajdi só

- őrölt fűszerkömény

- őrölt fekete bors

- 2 ek kókisuzolaj

Elkészítés:

1. A fehérjét öntsük fel forró vízzel. Hagyjuk legalább10 percet állni.

2. A hagymát vágjuk finomra és pirítsuk olajon.

3. Húzzuk le a tűzről és szórjuk rá a paprikát, keverjük el.

4. Mehet vissza a tűzre, öntsük rá a fehérjét (vizet ne), majd só, bors, kömény.

5. Kockázzuk fel a paradicsomot és a paprikát, adjuk a pörkölthöz.

6. Reszeljük rá a fokhagymát.

7. Főzzük puhára.

(Eredeti ötlet: Nyers séf.)

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr7918151508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása