Neked sütöttem

Neked sütöttem

Vegán kolbász- és tepertőízű krém (cukor- és gluténmentes)

2022. október 30. - nekedsutottem

Vegán kolbász- és tepertőízű krém

 

Hozzávalók:

- 40 g szezámmag

- 40 g dió

- 20 g napraforgómag

- 20 g tökmag

- 20 g lenmag

- parajdi só

- fűszerpaprika

- őrölt kömény

- 1 ek kókuszolaj

- olivaolaj

- fél fej lilahagyma

Elkészítés:

1. A magokat pirítsuk meg.

2. Daráljuk le a magokat és adjuk hozzá a többi hozzávalót.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr1117966534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása