Neked sütöttem

Neked sütöttem

Vegán zabszelet (glutén-, tej-, cukormentes)

2020. október 29. - nekedsutottem

Vegán zabszelet

 

Hozzávalók:

Alja és teteje:

- 150 g darált dió

- 200 g Viblance csokis-kókuszos műzli

- 50 g Nick's méz ízű rostszirup

- 75 g folyékony kókuszolaj

- 150 g zabpehely (gluténmentes, aprószemű)

- fél tk rózsaszín Himalya só

Töltelék:

- 450 g paleo étcsokoládé (eritrttiel és sztíviával, 70%-os)

- 200 ml kókusztej (tisztítt víz, bio kókuszreszelék)

Elkészítés:

1. Vízgőz felett olvasszuk meg a csoki és adjuk hozzá a tejet.

2. Keverjük össze az "alja és teteje" alapanyagát.

3. Egy 30*30 cm-es tepsit béleljünk ki sütőpapírral.

4. Nyomkodjuk bele vizes kézzel a massza felét, jöhet rá a csoki, végül a maradék.

5. Fagyasztóban egy óra alatt fagyasszuk ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr7116262864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása