Neked sütöttem

Neked sütöttem

Székelykáposzta (glutén-, cukor-, tejmentes)

2020. május 06. - nekedsutottem

Székelykáposzta

 

Hozzávalók:

- 700 g sertéscomb

- 2 fej vöröshagyma

- kacsazsír/libazsír (hájból)

- 2 gerezd fokhagyma

- 1 kg Müller Ildi fermentált káposztája

- tisztított víz

- őrölt kömény

- csemege fűszerpaprika

Elkészítés:

1. A kockákra vágott húst zsíron megpirítjuk.

2. Hozzáadjuk a sót, borsot, köményt, paprikát, fokhagymát.

3. Felöntük vízzel és fedő alatt félpuhára pároljuk.

4. A savanyút alaposan megmossuk, a húshoz adjuk.

5. Összepároljuk, utóízesítjük.

(Kínálhatunk mellé kenyeret, tejfölt.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr2715665922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása