Neked sütöttem

Neked sütöttem

Zöldborsó főzelék (liszt-, cukor-, laktózmentes)

2019. július 15. - nekedsutottem

Zöldborsó főzelék

 

Hozzávalók:

- 400 g zöldborsó

- 200 ml Cocomas

- tiszta só (99,6%-os)

- 1 csokor petrezselyem

- 1 csapott ek kókuszliszt

- 1 ek kacsazsír

Elkészítés:

1. Kacsazsíron pirítsuk meg a borsót (legnagyobb hőfok, teflon serpenyő).

2. A lisztet keverjük el a tejszínnel.

3. Amikor félkész a borsó (félig megpuhult), sűrítsük be a tejszínnel.

4. Főzzük olyan sűrűre, amilyenre szeretnénk, sózzuk.

5. A petrezselymet mossuk meg, villával szedjük le a leveleket, vágjuk apróra és keverjük a főzelékbe.

(Feltétként jöhet mellé tükörtojás, főtt tojás, sült virsli, sült kolbász, bundás kenyér.)

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr2714948022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása