Paleo gesztenyés pohárkrém
Hozzávalók:
1. réteg:
- 20 dkg gesztenye (főtt vagy sült)
- 2 dl Cocomas
- 1 csapott ek eritrit
(- 1 ek rumaroma)
- 1 késhegyni őrölt fahéj
2. réteg:
- 40 szem meggy
- 1 ek eritrit
- 0,5 tk zselatin
3. réteg:
-4 ek Cocomas
4. réteg:
- 1 kocka étcsokoládé (70%-os, paleo, eritrittel)
Elkészítés:
1. A gesztenyét turmixoljuk össze az eritrittel, fahéjjal és a Cocomasszal (jöhet hozzá a rumaroma is).
2. A meggyet főzzük össze az eritrittel.
3. A meggyet szűrjük át és a lében keverjük homogénre a zselatint.
3. Rétegezzük 4 pohárba:
- gesztenyekrém
- meggy
- Cocomas
- reszelt csoki
(Az utolsó két réteg abszolút elhagyható, anélkül is nagyon finom.)