Neked sütöttem

Neked sütöttem

Szafi Free somlói galuska (liszt-, cukor-, laktózmentes)

2018. szeptember 20. - nekedsutottem

Szafi Free somlói galuska (liszt-, cukor-, laktózmentes)

 

Hozzávalók:

- 8 dkg apróra tört dió

- 1 nagy marék mazsola

Tészta:

- 250 g Szafi Free karobos muffin liszt

- 20 g eritrit

- 30 g citromlé

- 185 g víz

- 100 g reszelt körte

Krém:

- 100 g Szafi Free vaníliás pudingpor

- 4 dl Cocomas

- 4 dl víz

- 100 g eritrit

Öntet:

 - 200 g étcsokoládé (paleo, eritrittel, 70%-os)

- 400 ml víz

- 4 ml rumaroma

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 Celsius fokra (legkisebbtől egyel nagyobb).
  2. Keverjük össze a tészta minden hozzávalóját.
  3. 15 perc alatt süssük készre sütőpapíros tepsiben.
  4. A krém hozzávalóit főzzük sűrűre.
  5. A diót pirítsuk meg.
  6. Az öntet hozzávalóit forraljuk össze.
  7. Rétegezzük:
  • piskóta fele
  • öntet fele
  • mazsola fele
  • puding fele
  • dió fele
  • piskóta fele
  • öntet fele
  • mazsola fele
  • puding fele
  • dió fele

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr3914252665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása