Neked sütöttem

Neked sütöttem

Paleo gesztenyés brownie csokihabbal (liszt-, cukor-, laktózmentes)

2018. június 01. - nekedsutottem

Paleo gesztenyés brownie csokihabbal

 

Hozzávalók:

Brownie:

- 6 ek lenmagliszt

- 16 ek víz

- 40 dkg főtt gesztenye

- 75 ml kókuszolaj+

- 50 g kakaópor (22-24%-os)

- 55 g kesudióliszt

- 75 g poreritrit

- 1 púpos mk szódabikarbóna

- 1 csipet tiszta só (99,6%-os)

- 1 ek almaecet

- 15 dkg étcsokoládé (paleo, 70%-os, eritrittel)

Krém:

- 75 g étcsokoládé (70%-os, paleo, eritrittel)

- 35 g kókuszolaj

- 4 dl jéghideg Cocomas

Elkészítés:

1. A gázsütőt legkisebb fokozaton melegítsük elő.

2. Egy 20*30 cm-es tepsibe tegyünk sütőpapírt, amit kikenünk kókuszolajjal.

3. Keverjük össze egy tálba a vizet a lenmaggal, majd nagyon apró darabokra morzsoljuk el benne a gesztenyét.

4. Adjuk hozzá a csoki kivételével az összes hozzávalót, keverjük (viszonylag) homogénre, majd az apróra vágott étcsokit szórjuk bele.

5. 30-35 perc alatt süssük készre, tegyük hűtőbe, hogy teljesen kihűljön.

6. Vízgőz fölött olvasszuk egybe a csokit az olajjal és adjuk a felvert tejszínhez.

7. Kenjük el az alapon és tegyük hűtőbe pár órára.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr3914017224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása