Paleo tárkonyos pulykaraguelves
Hozzávalók:
- 0,5 kg pulyka medallion
- 2 ek libazsír
- tiszta só (99,6%-os)
- tárkony
- 1 dl Cocomas
- 1 tk mustár (cukormentes)
- 1 szál répa
- 2 szál gyökér
- 1 fej karalábé
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
1. A libazsíron pirítsuk le a vöröshagymát, majd húzzuk le a tűzről, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát és az apró kockákra vágott húst.
2. Pirítsuk meg, sózzuk, szórjuk meg tárkonnyal, adjuk hozzá a karikákra vágott zöldségeket, majd öntsük fel annyi vízzel, ami pont ellepi.
3. Főzzük al dentére a zöldségeket, keverjük el a tejszínt a mustárral és adjuk a leveshez.
4. Forraljunk rajta még egyet.