Paleo karalábé főzelék
Hozzávalók:
- 2 kisebb fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- tiszta só (99,6%-os)
- 1 tk curry
- őrölt fekete bors
- 6 kisebb fej karalábé
- 200 ml Cocomas
- 1 púpos ek kókuszolaj
Elkészítés:
1. A kockákra vágott vöröshagymát pirítsuk üvegesre a kókuszolajon, majd adjuk hozzá az összetört fokhagymát és egy kevés vizet.
2. Addig pároljuk fedő alatt, amíg mindkét hagyma puha nem lesz, majd sózzuk és jöhet hozzá a kockákra vágott karalábé.
3. Ízlés szerint borsozzuk és adjuk hozzá a curryt, valamint annyi vizet, ami pont ellepi.
4. Főzzük puhára és a végén öntsük hozzá a Cocomast, forraljuk át vele.
(5. Sült virslivel vagy sült kolbásszal kínáljuk.)