Paleo almás pite keksz alappal
Hozzávalók:
Alj:
- 6 dkg kókuszliszt (zsírtalanított)
- 5 dkg kókuszolaj
- 4 dkg nyílgyökérliszt
-1 csipet só (99,6%-os)
- 3 dkg eritrit
Krém:
- 80 dkg reszelt alma
- 2 ek citromlé
- 1 tk fahéj
- 15 g útifűmaghéj
Máz:
- 1 ek poreritrit
Elkészítés:
1. A sütőt melegítsük elő (gáz, legkisebbtől eggyel nagyobb) és egy 20 cm átmérőjű tortakarikát béleljünk ki sütőpapírral.
2. Az alj hozzávalóit gyúrjuk egynemű masszává és egyenletesen terítsük a formába.
3. Süssük 15 percig, majd legkisebb fokozaton további 10-15 percig és hűtsük ki.
4. A krém hozzávalóit keverjük össze, terítsük az alapra, majd szórjuk meg a porított eritrittel.