Neked sütöttem

Neked sütöttem

Paleo diós áfonyatorta

2017. október 03. - nekedsutottem

Paleo diós áfonyatorta

 

Hozzávalók:

Alj:

- 100 g datolya (cukormentes)

- 60 g víz

- 150 g darált dió

Krém:

- 200 ml Cocomas

- 10 dkg áfonya

- 1 csapott tk agar-agar

Elkészítés:

1. A datolyát turmixoljuk le a vízzel és keverjük homogénre a dióval.

2. Egy 18 cm átmérőjű tortakarikát béleljünk ki sütőpapírral és nyomkdjuk bele az aljat.

3. Forrlajuk fel a tejszínt a gyümölccsel és adjuk hozzá a zselésítőt, forraljuk még egy percig, öntsük az alapra.

4. Hűtőben tároljuk és teljesen megszilárdulva fogyasszuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr5612921867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása