Neked sütöttem

Neked sütöttem

Almás fánk (liszt-, cukor-, laktózmentes) csokoládé szósszal (liszt-, cukormentes)

2017. augusztus 22. - nekedsutottem

Almás fánk csokoládé szósszal

 

Hozzávalók:

Fánk:

- 5 db rétesalma

- 1 db tojás

- 1 mk fahéj

- 1 púpos ek Szafi paleo péksütemény liszt

- 1 tk útifűmaghéj

- kókuszolaj

Panír:

- poreritrit

- fahéj

Szósz:

- 1 dl tejszín (35%-os, állati)

- 1 ek víz

- 20 g étcsokoládé (70%-os, cukormentes)

Elkészítés:

1. Az almát mossuk meg, vágjuk ki a magházat és reszeljük le. Adjuk hozzá a kókuszolaj kivételével a többi hozzávalót.

2. Teflon serpenyőben legkisebb lángon süssük ki a kisebb fasírt méretű alma halmokat.

3. Keverjük össze az eritritet a fahéjjal és forgassuk bele a kisült almákat.

4. Melegítsük fel a tejszínt vízzel, zárjuk el a gázt és keverjük benne homogénre a csokit.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr3012772976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása