Vegán tiramisu
Hozzávalók:
- 75 g eritrit
- 50 g kókuszolaj
- 50 g reszelt alma
- 70 g fehér tönkölyliszt
- 3 g paleo sütőpor
- 4 adag eszpresszó (koffeinmentes)
- 250 g vegán mascarpone (cukormentes)
- 30 g Szafi Free vaníliás zabpuding por
- 3 dl kókusztej (víz, kókusz)
- kakaópor (22-24%-os)
Elkészítés:
1. A kókuszolajat keverjük ki az eritrittel és az almával.
2. A sütőport keverjük össze a liszttel.
3. Adjuk a lisztet az olajos részhez és 165 fokon légkeverés nélkül süssük 60 percig.
4. Főzzük meg a pudingot (zabpuding és kókusztej), keverjük el benne a mascarponét.
5. Rétegezzünk: tészta kávéval meglocsolva, krém, kakaópor.