Neked sütöttem

Neked sütöttem

Paleo bakonyi gomba (liszt-, cukor-, laktózmentes)

2018. január 15. - nekedsutottem

Paleo bakonyi gomba

 

Hozzávalók:

- 1 ek kacsazsír

- 2 fej vöröshagyma

- 4 gerezd fokhagyma

- fél kg csiperke

- 200 ml Cocomas

- 1 csokor petrezselyem

- só (99,6%-os)

- 1 ek őrölt fűszerpaprika

Elkészítés:

1. Vágjuk vékony cikkekre a hagymát és kacsazsíron pirítsuk üvegesre, majd adjuk hozzá a fokhagymát, kevés vízzel öntsük fel.

2. Vegyük le a tűzről a serpenyőt és a fűszerpaprikát keverjük el benne.

3. Jöhet hozzá a szeletet gomba. Ha megpuhult al dentére, sózzuk és a tejszínnel forraljuk át.

4. Fogyasztás előtt keverjük bele a finomra vágott petrezselyem leveleket.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr1513578475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása