Neked sütöttem

Neked sütöttem

Hurka és kolbász édesburgonyával (liszt-, cukor-, laktózmentes)

2017. november 13. - nekedsutottem

Hurka és kolbász édesburgonyával   Hozzávalók: - 2-2-2 db kisebb véres hurka-májas hurka-kolbász - 1 kg édesburgonya - 1 ek kacsazsír Elkészítés: 1. Egy 25*35 cm-es tepsi kenjünk ki zsírral, a krumplit vágjuk fél cm vastag karikákra. 2. Terítsük el a krumplit a tepsiben, jöhet rá a 6 db hús…

Tovább

Kacsacomb vörösborral és almával (liszt-, cukor-, laktózmentes)

Kacsacomb vörösborral és almával   Hozzávalók: - 2 db kacsacomb - só - bors - 2 dl Márkvárt Kadarka 2015 - 1 dl víz - 2 db Redron alma - 1 ek nyers virágméz - 2 szál rozmaring ág  - 3 gerezd fokhagyma - 1 fej vöröshagyma Elkészítés: 1. A combokat sózzuk, borsozzuk, a hagymákat vágjuk…

Tovább

Paleo csokitorta (liszt-, cukor-, laktózmentes)

Paleo csokitorta   Hozzávalók: - 4 db tojás - 30 g eritrit - 167 g étcoskoládé (70%-os, paleo) - 1 csipet tiszta só Elkészítés: 1. A tojásokat verjük fel teljesen fehéredésig a cukorral. 2. A csokit a sóval olvasszuk fel vízgőz felett (dupla edény, gyöngyöző víz). 3. Fokozatosan adjuk a…

Tovább
süti beállítások módosítása