Neked sütöttem

Neked sütöttem

Kacsacomb vörösborral és almával (liszt-, cukor-, laktózmentes)

2017. november 13. - nekedsutottem

Kacsacomb vörösborral és almával

 

Hozzávalók:

- 2 db kacsacomb

- só

- bors

- 2 dl Márkvárt Kadarka 2015

- 1 dl víz

- 2 db Redron alma

- 1 ek nyers virágméz

- 2 szál rozmaring ág

 - 3 gerezd fokhagyma

- 1 fej vöröshagyma

Elkészítés:

1. A combokat sózzuk, borsozzuk, a hagymákat vágjuk vékony szeletekre.

2. Egy 15*25 cm-es tepsi aljába rétegezzük a hagymákat, jöhet rá a két comb, a szál rozmaring.

3. A bort forraljuk fel, öntsük hozzá a vizet és a mézet.

4. Az almákat vágjuk cikkekre és tegyük a combok mellé.

5. Öntsük fel a borral és fedjük le.

6. 180 fokon süssük 60 percet, majd vegyük le az alufóliát és süssük legmagasabb hőfokon aranybarnára.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr1213264255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása