Paleo hagymás-tejszínes csirke tarhonyával
Hozzávalók:
- petrezselyem
Tarhonya:
- 250 g tarhonya (zöldbanánlisztes, paleo)
- víz
- 1 tk só
Csirke:
- 25 dkg csirkemell filé
- 1 ek bio sült krumpli fűszerkeverék
- 1 ek kókuszolaj
- 1 fej vöröshagyma
- 200 ml Cocomas
Elkészítés:
1. A húst csíkozzuk, a hagymát vágjuk cikkekre. A húst keverjük ösze a fűszerrel.
2. Melegítsük fel az olajat, pirítsuk üvegesre a hagymát, adjuk hozzá a húst (teflon serpenyő, maximális hőfok), szintén pirítsuk, majd öntsük le tejszínnel és pár percig melegítsük.
3. Egy lábasban tegynk fel vizet forrni sóval, ha felforrt, adjuk hozzá a tarhonyát és főzzük puhára. Öblítsük le hideg vízzel.
4. Tálaláskor szórjuk meg petrezselyemmel a húst.