Paleo kolbászos-tarhonyás egytálétel
Hozzávalók:
- 1+1 ek kókuszolaj
- fél szál kolbász
- 15 dkg tarhonya (paleo)
- 22,5 dkg víz
- 200 ml Cocomas
- só
- 3 marék óriás zöld olívabogyó
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
1. 1 ek kókuszolajon pirítsuk meg a tarhonyát, öntsük fel a vízzel és főzzük al dentére.
2. 1 ek kókuszolajon pirítsuk meg a karikákra vágott kolbászok egyik oldalát, majd fordítsuk meg.
3. Adjuk hozzá a vékony cikkekre vágott vöröshagymát, pirítsuk üvegesre.
4. Adjuk hozzá a tarhonyát, az apróra vágott fokhagymát, a félbe vágott (magozott) bogyókat és öntsük fel a Cocomassal.
5. Sózzuk, pirítsuk addig, amíg a tarhonya puha nem lesz.