Neked sütöttem

Neked sütöttem

Sajttorta

2017. szeptember 08. - nekedsutottem

Sajttorta

 

Hozzávalók:

Alj:

- 120 g Győri zabkeksz

- 35 g dió

- 100 g vaj (83%-os)

Gyümölcs:

- 120 g ribizli

Krém:

- 540 g Mascarpone (82%-os)

- 240 ml tejföl

- 3 db tojás

- 3 db tojássárga

- 8 dkg méz

- 1 db citrom héja

Elkészítés:

1. A kekszet a dióval daráljuk le és dolgozzuk össze a vajjal.

2. Egy 22 cm-es tortaforma aljába tegyünk sütőpapírt, nyomkodjuk bele a kekszet és szórjuk rá a ribizlit.

3. Két alufóliával vonjuk be a forma alját.

4. Turmixoljuk össze a krém hozzávalóit, öntsük a ribizlire és tegyük tepsibe a formát, öntsük fel vízzel.

5. 90 percig gőzöljük 120 fokon.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedsutottem.blog.hu/api/trackback/id/tr312812690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása