Neked sütöttem

Neked sütöttem

Vegán kolbász- és tepertőízű krém (cukor- és gluténmentes)

2022. október 30. - nekedsutottem

Vegán kolbász- és tepertőízű krém   Hozzávalók: - 40 g szezámmag - 40 g dió - 20 g napraforgómag - 20 g tökmag - 20 g lenmag - parajdi só - fűszerpaprika - őrölt kömény - 1 ek kókuszolaj - olivaolaj - fél fej lilahagyma Elkészítés: 1. A magokat pirítsuk meg. 2. Daráljuk le a magokat…

Tovább

Vegán répasaláta (cukor- és gluténmentes)

Vegán répasaláta   Hozzávalók: - 2 szál répa - 3 fej hónapos retek - fél fej lialhagyma - 2 pohár natúr kókuszjoghurt - parajdi só - bio őrölt feketebors - 1 tk paleo mustár Elkészítés: 1. A répát hámozzuk, mossuk meg. 2. A retek szárait vágjuk le, mossuk meg. 3. A lilahagymát pucoljuk…

Tovább
süti beállítások módosítása