Paleo epres-csokikrémes palacsinta
Hozzávalók:
Palacsinta:
- 150 g Szafi paleo palacsintaliszt
- 1 csipet tiszta só (99,6%-os)
- 4 db tojás
- 350 g szénsavas víz
- 10 g kókuszolaj
Sütés:
- 1 tk kókuszolaj
Krém:
- 80 g étcsokoládé (paleo, 70%-os, eritrittel)
- 300 ml Cocomas
Gyümölcs:
- 250 g eper
Szórás:
- 1 ek porított eritrit
Elkészítés:
1. A palacsinta hozzávalóit turmixoljuk össze és tegyük negyed órára a hűtőbe.
2. Egy kisebb (Ikeás magas falú fehér porcelán edény) tepsit kenjünk ki kókuszolajjal.
3. Az epreket szeleteljük fel.
4. A tejszínt forraljuk fel, zárjuk el a gázt és keverjük homogénre a csokit benne.
5. Süssük ki a palacsintákat, osszuk 3 részre.
6. Tegyük a tepsibe a következő sorrendbe:
- 1/3 palacsinta
- 1/2 eper
- 1/2 krém
- 1/3 palacsinta
- 1/2 eper
- 1/2 krém
- 1/3 palacsinta
7. Gázsütő legmagasabb hőfokán süssük 30 percig.
8. Forrón szórjuk meg eritrittel.